Kajman přináší Grand restaurant kapra Septima


Datum publikace: 25-07-2013, 17:54 v Aktuálně.

Nakolik jsme za posledních třicet let zmlsali nejchytanější rybu v Evropě? Co kaprům dříve stačilo a co jim musíme nabídnout dnes, chceme-li být pravidelně úspěšní? Těmito a dalšími otázkami se s trochou nadsázky zabývám v článku Grand restaurant kapra Septima, který právě vyšel na čtyřech stranách v novém Kajmanovi.

grand restaurant




Komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..



NEJNOVĚJŠÍ PŘÍSPĚVKY:

Vybráno dvacet procent. Zbývají jen dva týdny, v nichž rozhodnete

Kniha Drahoušek na česneku se slevou dvacet procent je už vyprodána. Ale ještě zbývá kniha se slevou deset procent, tuším pouhých...

Vyjde, nebo nevyjde má nová kniha? Rozhodujete právě teď

V pondělí 15. dubna zbývá už jen osmnáct dnů do konce crowdfundingu, tedy zajištění financování vytištění knihy Drahoušek na česneku.

Vydání...

Rozhodují čtenáři. Šestnáct procent pro Drahouška během prvního týdne

Drahoušek na česneku, má osmá kniha, se ke čtenářům vypravila jinou cestou než všechny předchozí. Cestou crowdfundingu, kdy je nutné během...

Mlýn Výrov v Březích vystavuje fotografie z Laponska

Až do 5. května můžete ve výrovském mlýně v Březích u Přelouče zhlédnout výstavu mých fotografií, nazvanou jednoduše Laponsko.

Výstava, která...

Crowdfunding začal! Drahoušek na česneku potřebuje vaši podporu

Trubte na poplach. Počínaje dneškem (středa 3. dubna) začala třicetidenní crowdfundingová kampaň na moji nejnovější knihu Drahoušek na česneku. Znamená to...

Top