Kajman přináší Grand restaurant kapra Septima


Datum publikace: 25-07-2013, 17:54 v Aktuálně.

Nakolik jsme za posledních třicet let zmlsali nejchytanější rybu v Evropě? Co kaprům dříve stačilo a co jim musíme nabídnout dnes, chceme-li být pravidelně úspěšní? Těmito a dalšími otázkami se s trochou nadsázky zabývám v článku Grand restaurant kapra Septima, který právě vyšel na čtyřech stranách v novém Kajmanovi.

grand restaurant




Komentář

four × 4 =

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..



NEJNOVĚJŠÍ PŘÍSPĚVKY:

Vyhlášené Chebské vánoční trhy letos s pestřejším programem

Chebské vánoční trhy, známé mimo jiné z filmu Jana Pachla “Ten, kdo tě miloval” (2018) a za nimiž na západ Čech...

TOP woblery poslední dekády. Podle autora Knihy přívlače

O moderním lovu dravých ryb na umělé nástrahy napsal dvě knihy. Přívlač na mimopstruhových vodách (Fraus, 2004) potěšila před osmnácti lety...

Nejkrásnější houba našich lesů. Halucinogenní, ale i léčivá

Je zvláštní, jak příroda rozdává karty. Stvoří fantasticky vypadající houbu, ovšem nedovolí nám ji baštit. Jako by své skvělé dílo, které...

Top