Kajman přináší Grand restaurant kapra Septima


Datum publikace: 25-07-2013, 17:54 v Aktuálně.

Nakolik jsme za posledních třicet let zmlsali nejchytanější rybu v Evropě? Co kaprům dříve stačilo a co jim musíme nabídnout dnes, chceme-li být pravidelně úspěšní? Těmito a dalšími otázkami se s trochou nadsázky zabývám v článku Grand restaurant kapra Septima, který právě vyšel na čtyřech stranách v novém Kajmanovi.

grand restaurant




Komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..



NEJNOVĚJŠÍ PŘÍSPĚVKY:

Už nastavili zrcadlo? Pohled do tváře podzimní přívlače

Čas plyne jako voda. A tak se stalo, že s prutem u vody jsem nebyl devět týdnů v kuse, což je...

Nevšední kašny hned za naší západní hranicí

Bývají všelijaké. Některé mohou být nezajímavé, tvarově nudné, bez špetky potřebné fantazie i řemeslného umu, které člověku v paměti neutkví. Avšak jiné...

Top