Kajman přináší Grand restaurant kapra Septima


Datum publikace: 25-07-2013, 17:54 v Aktuálně.

Nakolik jsme za posledních třicet let zmlsali nejchytanější rybu v Evropě? Co kaprům dříve stačilo a co jim musíme nabídnout dnes, chceme-li být pravidelně úspěšní? Těmito a dalšími otázkami se s trochou nadsázky zabývám v článku Grand restaurant kapra Septima, který právě vyšel na čtyřech stranách v novém Kajmanovi.

grand restaurant




Komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..



NEJNOVĚJŠÍ PŘÍSPĚVKY:

Drahoušek na česneku vyjde 2. prosince

Nakladatelství Pointa ze skupiny Albatros Media oznámilo, kdy vyjde má kniha Drahoušek na česneku, v níž na čtenáře čeká celkem osmnáct...

Pevnost Boyard v Chebu a Karel IV. ve Varech

Velmi úspěšným byl 1. ročník týmové soutěže Chebská pevnost Boyard, inspirované slavnou televizní show. Do soutěže v historické části města, kterou...

Poděkování všem, kteří pomohli knize do světa

Crowdfundingový předprodej mé osmé knihy Drahoušek na česneku, v němž se rozhodovalo, zda kniha vyjde, či nikoliv, trval krátkých třicet dnů....

Drama do poslední chvíle. Drahouška jste ale vybojovali!

Byla to šílená jízda, ale rozhodli jste. Drahoušek na česneku provoní vaše domácnosti a knihovny!

“Byl to gól v poslední minutě,”...

Top